loading...
علم 24
میثم بازدید : 33 شنبه 11 بهمن 1393 نظرات (0)

تریلر آیرو مرسدس بنز یک طرح در حال مطالعه از طرف کمپانی مرسدس بنز است که با هدف توسعه نسل جدیدی از تریلرهای آیرودینامیک آغاز گشته است، ویژگی آیرودینامیکی این تریلر ها باعث کاهش 18 درصدی مقاومت در برابر جریان باد و کاهش 5 درصدی مصرف سوخت می شود.
طی یک همکاری بین شرکت مرسدس بنز و بخش طراحی خودرو های تجاری آنها موفق شدند با استفاده از همان اصول مورد استفاده در مرسدس بنز آکتروس، مقاومت در برابر جریان باد را 12 تا 15 درصد کمتر کنند.

در تریلر جدید مرسدس بنز (آیرو) کاهش فاصله جلوی تریلر تا واحد کشنده باعث کاهش 1 درصدی مقاومت در برابر باد شده است.
استفاده از پنل های با سطح صاف باعث 8 درصد بهبود در عملکرد تریلر می شود.
طرح کلی تریلر از یک  برآمدگی در جلو شروع می شود و به یک فرو رفتگی در عقب ختم می شود. در این روش هوا به سوی عقب تریلر رانده می شود و در قسمت عقب به وسیله برجستگی های موجود پخش می شود.
پخش کننده  حالت متواز الضلاع دارد و به پنل زیر تنه متصل شده است.این حالت ویژگی آیرودینامیکی را 1 تا 2 درصد بهبود می بخشد.طراحی مخروطی شکل عقب، ویژگی آیرودینامیکی را بیش از 7 درصد بهبود می بخشد.کاهش مقاومت در برابر جریان هوا در تریلر آیرو  باعث کاهش 5 درصدی مصرف سوخت در حمل و نقل های روزانه می شود. گرچه مقاومت در برابر جریان باد در این تریلر کاهش می یابد ولی طرح اصلی محفظه بار دست نخورده باقی می ماند.
تنها محدودیت موجود در این تریلر اندازه طول آن است که حدود نیم متر نسبت به تریلر های معمولی افزایش یافته است.

 

میثم بازدید : 27 شنبه 11 بهمن 1393 نظرات (0)

هدف رشته مهندسی مکانیک بیوسیستم تأمین و تربیت نیروی انسانی متخصص و متعهد به منظور انجام امور فنی مرتبط با کشاورزی است. این امور شامل طراحی، تولید ماشین‌های کشاورزی، بررسی سازگاری ماشین‌های وارداتی و آموزش امور فنی به تعمیرکاران و حتی صاحبان ماشین‌های گوناگون است. هدف اصلی آموزش دانشجویان فراگیری کامل در مورد قسمت‌های مختلف ماشین‌های کشاورزی است. با توجه به تولید، واردات و مونتاژ این ماشین‌ها در کشور دانش آموختگان می‌بایست بتوانند در کلیه امور نقش اصلی را ایفا کنند تا از ورود ماشین‌های بی ­کیفیت به مزارع و سایر عرصه‌های کشاورزی جلوگیری شود.

این رشته تا پیش از آزمون سال 93 تحت عنوان «مکانیک ماشین های کشاورزی» شناخته می شد، اما از سال 93 به بعد به نام «مهندسی مکانیک بیوسیستم» با سه گرایش طراحی و ساخت، انرژی های تجدیدپذیر، فناوری پس از برداشت تغییر کرد.

میثم بازدید : 17 شنبه 11 بهمن 1393 نظرات (0)

دسته : ترجمه - Designer : Chan Yeop Jeong

آیا میتونید تصور کنید که در آینده ماهی های رباتیکی وجود خواهند داشت که لباس های کثیف شما رو جرم گیری و تمیز خواهند کرد؟!

 

 

 

 

چانگ یوپ جئونگ یک چشم انداز جالب و خلاقانه برای ماشین لباس شویی فعلی ما ترسیم کرده است! یک مخزن آب با ماهی های رباتیک به نام "دوفی" که لباس های کثیف شما رو بدون نیاز به هیچ گونه ماده شوینده ای تمیز می کنند.

 

 

هر ماهی برای تشخیص آلودگی بر روی لباس شما مجهز به یک سنسور کوچک  است .بااستفاده از مکانیزم مکش این ماهی های رباتیک ذرات خاک وآلودگی را بدون نیاز به ماده شوینده تمیز می کنند.

 

 

 

در این روش دیگر نیازی به چرخه شستوشوی چندباره نیست و به مقدار زیادی ازهدر رفت آب جلوگیری می کند.

 

در این روش شما دیگر نیازی نیست نگران آسیب دیدن و تغییر رنگ لباس خود باشید. این ماهی های رباتیک به وسیله انرژی برق آبی به کار خود ادامه می دهند.اساسا این دستگاه یک ماشین لباس شویی رایگان برای شماست!

میثم بازدید : 23 شنبه 11 بهمن 1393 نظرات (0)

 

دسته:ترجمه - Designer : Barbora Tobolova
هدف ما از قرار دادن این پست صرفا آشنا کردن شما با ایده های جدید است.

بیوا ،یک ماشین لباسشویی نوآورانه در قالب دوچرخه است که یادآور محصول مشابه خود یعنی ماشین لباس شویی ساخت کمپانی BMW می باشد.

 

در واقع این ایده همان است اما با یک تفاوت!. شما می توانید در قالب ورزش لباس های کثیف خود را نیز بشویید.این روش یک راه سالم برای به دست آوردن لباس های تمیز است!!!

 

چرخ عقب بیوا به صورت یک محفظه شست وشو طراحی شده  جایی که شما می تونید لباس های کثیف خودتون رو بذارید اونجا تا خوب شسته بشن.

 

برخلاف طرح BMW  که یک دوچرخه ثابت است شما میتونید با بیوا از سواری نیز لذت ببرید!







میثم بازدید : 22 شنبه 11 بهمن 1393 نظرات (0)

فوتوولتائیک

نصب و راه اندازی بزرگترین نیروگاه فتوولتایک شناور با ظرفیت 1.7 مگاوات، این ماه در استان هیوگو ژاپن آغاز خواهد شد.علاوه بر این نیروگاه تولید برق شناور، که روی دریاچه (نیشی هیرا) قرار خواهد گرفت. دومین نیروگاه شناور فتوولتایک نیز با ظرفیت 1.2  مگاوات بر روی دریاچه (هیگاشی هارا) به کار گرفته خواهد شد.

این پروزه با همکاری سه شرکت بین المللی در حال انجام است .بر طبق گقته های شرکت CIEL et Terre سیستم های مدولار آن ها مناسب برای نیروگاه های تا ظرفیت 12 مگاوات است.هر ماژول شامل دو شناور می باشد صفحه های خورشیدی بر روی یکی از آن ها نصب می شوند و عملیات تعمیر و نگه داری را می توان توسط دیگری انجام داد. با کمک سیستم های اتصال، چند شناور می توانند با هم ترکیب شوند و یک جزیره کوچک Photovoltaic)PV) ایجاد کنند.آزمایشات نشان داده است که این سیستم در شرایط طوفانی نیز میتواندپایداری خود را حفظ کند. شناور از پلی اتیلن متراکم ساخته شده و در برابر خوردگی و اشعه UV مقاوم است.

نیروگاه های فتوولتایک شناور روی آب با قدرت به اثبات رسانده اند که میتوانند جایگزین مناسبی برای نیروگاه های زمینی و پشت بامی باشند.

انرژی خورشیدیاستفاده از سیستم فتوولتائیک بر روی سقف های شیب دار

مزایای استفاده از سیستم های فتوولتایک چیست؟

۱. فناوری فتوولتاییک ، محکم و قابل اعتماد بوده، و هیچگونه اجزای متحرک نداشته و نیاز به نگهداری کمی دارد.

۲. به سوخت یا شبکه تأمین سوخت نیاز ندارد.

۳. نصب سیستم فتوولتاییک نسبتا آسان و سریع است، بخصوص سیستم‌های متصل به شبکه.

۴. اجزاء مورد استفاده در سیستم‌های فتوولتاییک طی استفاده‌های طولانی مدت، قابلیت اطمینان خود را ثابت کرده‌اند

۵. به اشعه ماوراء بنفش و آب و هوا مقاومند و تحمل دمای بالا را دارند.

۶. به صورت ماژولی هستند و سیستم‌ها می‌توانند در هر سایزی وجود داشته باشند.

۷. سیستم فتوولتاییک مستقل می‌تواند توان را تقریباً در هر نقطه از سیاره زمین تأمین کند.

۸. سیستم فتوولتاییک تشعشعات گاز گلخانه‌ای و دی اکسید کربن را کاهش می‌دهد.

۹. سیستم فتوولتاییک عموماً آلودگی را کاهش می‌دهد.

۱۰. سیستم فتوولتاییک به حفاظت از منابع کمیاب کمک می‌کند.

۱۱. فتوولتاییک تقریباً در هر جایی، یک بازار به سرعت در حال رشد است که تجار تهای مختلف دیگر می‌توانند خود را درگوشه‌ای از آن جای دهند.

۱۲. عمر مفید بالایی دارد (بیش از ۲۰ سال)

میثم بازدید : 66 شنبه 11 بهمن 1393 نظرات (0)

پروفسور حمیدرضا قاسم زاده

برگزیده به خاطر فعالیت های علمی ارزنده در زمینه مکانیک بیوسیستم

پروفسور حمیدرضا قاسم زاده  استاد دانشگاه تبریز ،داری مدرک PH.D مکانیک بیوسیستم از دانشگاه ناتینگهام انگلیس در سال 1988.
در سال 1365 کار تدریس خود را در دانشگاه تبریز شروع نمود.
ایشان دارای چندین طرح پژوهشی ، ترجمه ، تالیف و مقالات متعدد در زمینه مهندسی مکانیک بیوسیستم هستند.
برخی از ترجمه ها و تالیفات:

 توان موتور و تراکتور
 طراحی اجزای ماشین
 انگلیسی برای دانشجویان مکانیزاسیون و مکانیک ماشین های کشاورزی

سوابق مدیریتی و اجرایی:

عضو هیت مدیره و مدیر کارخانه بنیان دیزل

مدیرعامل و عضو هیت مدیره مرکز صنایع سنگین

معاون اداری مالی دانشگاه تبریز

معاون پشتیبانی و توسعه دانشگاه تبریز

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز

و ...

نقل  خاطره از یک دانشجو:

ترم پنج بودم که تو درس طراحی اجزای یک افتادم ، کلی ناراحت شده بودم از این ماجرا آخه مجبور بودم طرم هفت واحد های اضافی بردارم از اون ور باید برا ارشد هم می خوندمـ ، خلاصه ترم هفت شد و من درس و ورداشتم با این تفاوت که اون سال یکی از استادا برای فرصت مطالعاتی ظاهرا رفته بودن کانادا و من افتخار حضور در کلاس های پروفسور قاسم زاده رو پیدا کردم برای درس طراحی اجزای 1. کلاسامون شروع شد و ...

باید اعتراف کنم که تو این چهار سال دانشگاه فردی به این تواضع و فروتنی ندیده بودم شخصیت استاد چنان گرفت منو ...منی که از درس و دانشگاه زده شده بودمـ...دوباره برگشتمـ و از اول شروع کردمـ...

پروفسور چنان صمیمی و خاکی برخورد میکردن که من خودم محو شخصیتش شدمـ...

یادمه دو کلاس پشت سر هم طراحی اجزا داشتیم یعنی از 8 تا 10 و از 10 تا 12 ،ما برا استراحت بین دو کلاس اجازه داشتیم 30 دقیقه ای کلاسو ترک کنیم اما استاد چنان با اشتیاق بین این وقت جزوات خودشون رو ورق میزدن که آدم سر شوق می اومد...دقیقا از 8 صبح تا 12 سر پا بودن و اصلا نشستنی در کار نبود...

کلاس های ایشون چنان تنوعی داشت که من خودمـ واقعا لذت می بردمـ و حضور در کلاس های ایشون یکی از بهترین خاطرات زندگیم بود...

خدا ایشون رو حفظ کنه...

تعداد صفحات : 2

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 16
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 6
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 48
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 19
  • باردید دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 19
  • بازدید ماه : 19
  • بازدید سال : 123
  • بازدید کلی : 2,582