loading...
علم 24
میثم بازدید : 32 یکشنبه 12 بهمن 1393 نظرات (1)

 

کمباین

نام کمباین موقعی به وجود آمد که عملیات چیدن محصول و خرمن کوبی ، که بعدا تمیز کردن هم به آن اضافه شد،در یک ماشین کامل و واحد انجام گرفت.کمباین های امروزی ماشین هایی هستند که در شرایط مختلف محصول و مزرعه،به منظور برداشت ،کوبیدن ،جدا کردن و تمیز کردن تمام دانه ها به کار برده می شود.گر چه بسیاری از مردم کمباین را می شناسند ، اما تعداد معدودی با طرز کار این ماشین آشنا هستند.

انواع کمباین ها

کمباین های جدید در اندازه های گوناگون و متعددی وجود دارند. تکنولوژی جدید ، ماشینی عرضه کرده است که بسیار انعطاف پذیر است ، یعنی کمباینی که می تواند بسیار از انواع محصولات با شرایط متفاوت را در شرایط مختلف مزرعه برداشت کند.

کمباین ها را می توان به دو دسته مهم تقسیم بندی کرد:

  1. کمباین های خودرو
  2. کمباین های کششی

در اینجا به بررسی کمباین های خودرو که متداول ترین نوع کمباین های امروزی هستند می پردازیم.

کمباین های خودرو

کمباین خودرو طوری تکامل یافته است که کم و بیش واحدی کامل باشد . موتور پر قدرت آن می تواند قدرت زیادی برای راندن ماشین در ناهموارترین مزارع به وجود آورده ، قدرت مورد نیاز دستگاه های خود را تامین کند و محصولات را با عملکرد بسیار زیاد برداشت نماید.

کمباین های خودرو بر اساس محل استفاده به دو دسته کمباین های دشت و کمباین های تپه تقسیم بندی می شوند.

کمباین دشت

کمباین های دشت که مخصوص زمین های مسطح ساخته می شوند ، به وسیله یک اکسل محرک ثابت حمایت می گردند. موقعی که این کمباین در زمین های نا هموار و شیب دار کار می کند، واحدهای جدا کننده و تمیز کننده نیز با شیب زمین کج می شوند.گرچه واحد های تمیز کننده و جدا کننده تا حدودی می توانند در شیب به کار عادی خود ادامه دهند ،اما در صورتی که کمباین بیش از حد کج شود ، محصول برداشت شده، در سمتی از کمباین که پایین تر قرار گرفته است، جمع می گردد.این وضعیت باعث کاهش کیفیت عمل جدا کردن و تمیز کردن محصول می شود.

کمباین تپه

کمباین تپه ای به وسیله اکسل لولایی حمایت می شود ، به طوری که در موقع کار در تپه ها برای تغییر شیب تنظیم می گردد. واحد های کوبنده ، جدا کننده و تمیز کننده به طور خودکار در شیب های تا 45 درصد تراز می شود. با تراز نگه داشتن واحدهای کوبنده ، جدا کننده و تمیز کننده ، عمل جدا کردن و تمیز کردن با حداکثر بازدهی انجام می گیرد.زیرا مواد به طور یکنواخت در قسمت های یاد شده پخش می شود.

وظیفه یک کمباین چیست؟

هدف اصلی استفاده از کمباین ، به دست آوردن دانه از محصول ، با حداقل دانه های صدمه دیده و حداقل تلفات است.تمام کمباین ها 5 عمل اصلی زیر را انجام می دهند:

  1. برش و تغذیه
  2. کوبیدن
  3. جدا کردن
  4. تمیز کردن
  5. جابه جا کردن

که هر کدام از این اعمال توسط واحد های جداگانه و با مکانیزم های متفاوت انجام می گیرد ، که در پست های آینده به بررسی تک تک واحد ها خواهیم پرداخت.

میثم بازدید : 368 یکشنبه 12 بهمن 1393 نظرات (0)

جعبه دنده های سنکرونیزه، جعبه دنده های (بوش لغزان)هستند که جهت کمک به راننده در تعویض دستی دنده ها ،به آن ها ، هم دورساز (سنکرونیزه کننده)اضافه شده است.تعویض دستی جعبه دنده غیر سنکرونیزه می تواند مشکل و وقت گیر باشد.

جعبه دنده سنکرونیزه

مثلا فرض کنید جعبه دنده در دنده 2 کار می کند و راننده می خواهد آن را به دنده 1 بگذارد.بعد از گرفتن کلاچ (تراکتور) راننده قادر خواهد بود با استفاده از دسته دنده ، کوپلینگ لغزان را لغزانده و از تماس چرخدنده دنده 2 خارج کند در همین حال چون کلاچ گرفته شده است سرعت چرخدنده های روی محور ورودی که حرکت خود را از صفحه کلاچ می گیرند ،شروع به کم شدن می کند.لیکن سرعت محور خروجی که به چرخ ها متصل است کاهش نمی یابد و یک اختلاف سرعت بین محور ورودی و خروجی ایجاد می شود و در نهایت دنده جا نمی افتد.و برای تعویض دنده وسیله باید کاملا متوقف شود .در جعبه دنده های سنکرونیزه یک هم دور ساز تعبیه شده است که با گرفتن کلاچ سرعت محور ورودی(از صفحه کلاچ) با سرعت محور خروجی(متصل به چرخ ها) یکسان می شود و در نتیجه دنده با کمترین نیرو به راحتی جا می افتد.

میثم بازدید : 29 یکشنبه 12 بهمن 1393 نظرات (0)

بیشینه توان خروجی یک موتور در وحله اول با مقدار هوای فراهم آمده محدود می شود.بنابراین توان بیشینه می تواند با استفاده ازنوعی پمپ هوا،جهت راندن هوای اضافی به داخل اتاقک های احتراق افزایش داده شود.پمپ های هوا که به طور مکانیکی به حرکت در آیند معمولا سوپرشارژ یا (پرخوران) نامیده می شوند ، و آن های که به وسیله گازهای خروجی به حرکت در می آیند توربوشارژ نامیده می شوند.سال های متمادی از سوپر شارژها در موتورهای اشتعال جرقه ای اتومبیل های مسابقه و سایر وسائط نقلیه با عملکرد بالا استفاده شده است.اخیرا بیشتر تمایل به استفاده از توربوشارژها در موتورهای SI(پاشش مستقیم) اتومبیل هاست.چون توربوشارژ انرژی محرک خود را از گازهای خروجی می گیرد لذا از صرف هزینه برای محرک مکانیکی جلوگیری می شود.سوپرشارژ و توربوشارژ

سال هاست که در موتورهای دیزل از توربوشارژ استفاده می شود . هوای اضافی فراهم آمده به وسیله توربوشارژ می تواند برای افزایش توان موتور و یا برای افزایش بازده موتور مورد استفاده قرار گیرد.هرگونه تقویت توان موتور از طریق افزایش فشار موثر متوسط اندیکه حاصل میشود وبه تبع آن باید تنش های موتور افزایش یابد.بنابراین موتور باید ،برای ایستادگی در مقابل تنش های بالا،با مقاومت کافی طراحی گردد.

سوپرشارژ و توربوشارژ

دمنده دارای محرک مکانیکی در موتورهای دیزل دو زمانه فقط اگر هوای اضافی را به داخل موتور براند از نظر فنی یک سوپرشارژ است. سایر موتورها بدون دمنده کار می کنند.بنابراین موتور دیزل دو زمانه سوپرشارژ شده تلقی نمی شود مگر اینکه همانند بعضی موارد یک توربوشارژ به حالت سری با دمنده نصب گردد.

میثم بازدید : 23 یکشنبه 12 بهمن 1393 نظرات (0)

پیستون چیست؟! پیستون یکی از قطعات متحرک و اصلی موتور است که در داخل سیلندر به طور متناوب حرکت رفت و برگشتی انجام داده تا چهار مرحله اصلی چرخه یعنی مکش ، تراکم ، احتراق – انبساط و تخلیه ( خروج دود) صورت گیرد.

پیستون از چهار قسمت اصلی تشکیل شده است:1.تاج پیستون 2.حامل رینگ ها 3.دامن پیستون 4.جایگاه پین

انواع پیستون با اشکال مختلف:

  • پیستون موتور سیکلت ها و موتور های دو زمانه کوچک ( مورد استفاده در سمپاش ها و...)

 
پیستون پیستون دو زمانه :

به دلیل مکانیزم دو زمانه بودن موتور ، پیستون تحت بار های شدید حرارتی و مکانیکی قرار دارد و از آلیاژ ویژه آلومینیومی ساخته می شود.

طبق توضیحات شرکت ماهله آلمان...


اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 16
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 14
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 18
  • آی پی دیروز : 0
  • بازدید امروز : 22
  • باردید دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 30
  • بازدید ماه : 34
  • بازدید سال : 85
  • بازدید کلی : 2,544